Koop je UiTPAS in de bib

De UiTPAS is een spaarkaartsysteem voor vrije tijd. Je spaart punten bij activiteiten in Ninove en ruilt achteraf je punten voor kortingen, gratis tickets, cadeautjes en exclusieve voordelen. In de bib kan je zo een UiTPAS kopen.

Prijs

Een UiTPAS kost 5 euro en blijft onberperkt geldig. 
Wie jonger is dan 18 jaar, betaalt slechts 2 euro.
Een UiTPAS met kansentarief is gratis, maar moet je elk jaar opnieuw verlengen.

Neem je identiteitskaart of kids-ID mee van de personen voor wie je een UiTPAS gaat te kopen.

Welkomstvoordelen

Afbeelding UiTPAS kaart

Wanneer je een nieuwe UiTPAS koopt, geniet je van enkele welkomstvoordelen: 

  • 3 UiTpunten
  • een gratis zwembeurt
  • 2,50 euro korting op een voorstelling in cc De Plomblom
  • een handig gadget
  • een magneet met dialectwoord

Daarnaast kan je genieten van de welkomstvoordelen uit de hele Denderregio die beschikbaar zijn op het moment van aankoop.

Punten sparen

Eens aangekocht, spaar je UiTpunten op alle plaatsen waar UiTPAS actief is. Je kan bijgevolg met een UiTPAS uit de Denderstreek ook punten sparen in Aalst of Brussel. De voorwaarde is enkel dat het een UiTPAS activiteit is. 
Punten spaar je via de UiTPAS-zuilen of je laat je UiTPAS scannen aan een balie die met UiTPAS werkt. In de bib vind  je de spaarzuil terug aan de balie op de eerste verdieping.

Punten omruilen

Vanaf 5 UiTpunten kan je punten omruilen voor een korting op een vrijetijdsactiviteit, een cadeau of een ander voordeel.
Ontdek alle spaarplekken en ruilvoordelen via www.uitpasdender.be. Daar lees je waar en wanneer je punten kan sparen en welke voordelen je kan omruilen wanneer je voldoende punten hebt gespaard. Volg zeker de Facebookpagina van UiTPAS Dender en blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en last-minute-aanbiedingen. 

UiTPAS aan kansentarief

Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een gratis UiTPAS aan kansentarief. Via de UiTPAS aan kansentarief wil de stad ervoor zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan deelnemen aan vrije tijd. Een UiTPAS aan kansentarief geeft je korting voor een vrijetijdsactiviteit (ook voor schooluitstappen) en bij UiTPAS-verenigingen in onze stad. 

Kom je in aanmerking voor een UiTPAS aan kansentarief? Vraag ernaar in het Sociaal Huis