DVD
Néerlandais
In Galaxypark, een vakantiepark met een buitenaards tintje, werken zes jongeren als vakantiekracht. Ze krijgen te maken met nieuwe aliens, de Antra's, die de aarde willen vernietigen. Vanaf ca. 7 jaar.
Contenu
Disc 1 (Afl. 131-143)
Disc 2 (Afl. 144-156)
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, 2014
2 dvd-video's
Durée
ca. 315 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
5414233182986

Commentaires

Jeugdserie van Studio 100 die zich afspeelt in het vakantiepark Galaxy Park, een themapark met een buitenaards kantje. Elk jaar werken zes jongeren in het park als vakantiekracht. In dit tweede deel van het derde en laatste seizoen (2013-2014) krijgen Femke, Stef, Diderik, Paula, Mellanie en Oswald te maken met nieuwe, gevaarlijke aliens, de Antra, die de aarde willen vernietigen. Uitgezonden door Zapp. Vanaf ca. 7 jaar.

À propos de Soy Kroon

CC BY-SA 4.0 - Image by SoyKroon

Soy Kroon, né le 18 juin 1995 à Eindhoven, est un acteur et chanteur néerlandais.

Filmographie

Téléfilms

  • 2010 : Tien Torens Diep : Victor
  • 2011-2014 : Galaxy Park (nl) : Diederik
  • 2013 : Dokter Tinus : Storm
  • 2015 : Flin & Flo : Flo Vaste rol
  • 2016 : De Nachtwacht : Trol
  • 2016–2018 : Goede tijden, slechte tijden : Sil Selmhorst
  • 2016-2018 : Nieuwe Tijden (nl) : Sil Selmhorst

Cinéma