DVD
Néerlandais
In Galaxypark, een vakantiepark met een buitenaards tintje, werken zes jongeren als vakantiekracht. De alienjager is nog steeds actief op zoek naar Stef. Maar nu blijkt er nog een alien in het park te zijn. Vanaf ca. 7 jaar.
Contenu
Disc 1 Afl. 79-91
Disc 2 Afl. 92-104
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, 2013
2 dvd-video's
Durée
325 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
5414233171300

Commentaires

Jeugdserie van Studio 100 die zich afspeelt in het vakantiepark Galaxy Park, een themapark met een buitenaards kantje. Elk jaar werken zes jongeren in het park als vakantiekracht. In deze afleveringen zijn dit weer de bekende gezichten: Femke, Stef, Diderik, Paula, Mellanie en Os. De alienjager is nog steeds actief op zoek naar Stef, die eigenlijk afkomstig is van de planeet Exo. Zijn vrienden proberen hem natuurlijk te helpen. Nu blijkt dat er nog een alien in het park te zijn. De serie is Nederlands gesproken en wordt uitgezonden door Zapp. Dit vierde deel bevat aflevering 79 t/m 104 van het tweede seizoen. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

À propos de Soy Kroon

CC BY-SA 4.0 - Image by SoyKroon

Soy Kroon, né le 18 juin 1995 à Eindhoven, est un acteur et chanteur néerlandais.

Filmographie

Téléfilms

  • 2010 : Tien Torens Diep : Victor
  • 2011-2014 : Galaxy Park (nl) : Diederik
  • 2013 : Dokter Tinus : Storm
  • 2015 : Flin & Flo : Flo Vaste rol
  • 2016 : De Nachtwacht : Trol
  • 2016–2018 : Goede tijden, slechte tijden : Sil Selmhorst
  • 2016-2018 : Nieuwe Tijden (nl) : Sil Selmhorst

Cinéma