DVD
Néerlandais
In Galaxypark, een vakantiepark met een buitenaards tintje, werken zes jongeren als vakantiekracht. Stef, die eigenlijk afkomstig is van de planeet Exo, krijgt het benauwd als er een alienjager in het park arriveert. Vanaf ca. 7 jaar.
Contenu
Disc 1 Afl. 53-65
Disc 2 Afl. 66-78
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, 2013
2 dvd-video's
Durée
330 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
5414233168485

Commentaires

De jeugdserie van Studio 100 speelt zich af in het vakantiepark Galaxy Park, een themapark met een buitenaards kantje. Elk jaar werken zes jongeren in het park als vakantiekracht. In dit nieuwe seizoen zijn dit weer de bekende gezichten: Femke, Stef, Didi, Paula, Mellanie en Os. Stef, die eigenlijk afkomstig is van de planeet Exo, krijgt het benauwd als er een wetenschapper in het park arriveert die gespecialiseerd is in buitenaardse wezens. Zijn vrienden helpen hem natuurlijk. De serie is Nederlands gesproken en wordt uitgezonden door Zapp. Dit derde deel bevat aflevering 53 t/m 78 van het tweede seizoen. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

À propos de Soy Kroon

CC BY-SA 4.0 - Image by SoyKroon

Soy Kroon, né le 18 juin 1995 à Eindhoven, est un acteur et chanteur néerlandais.

Filmographie

Téléfilms

  • 2010 : Tien Torens Diep : Victor
  • 2011-2014 : Galaxy Park (nl) : Diederik
  • 2013 : Dokter Tinus : Storm
  • 2015 : Flin & Flo : Flo Vaste rol
  • 2016 : De Nachtwacht : Trol
  • 2016–2018 : Goede tijden, slechte tijden : Sil Selmhorst
  • 2016-2018 : Nieuwe Tijden (nl) : Sil Selmhorst

Cinéma