Livre
Néerlandais

Het begin van de rest van je leven

Cathy Kelly (auteur), Mireille Vroege (traducteur)
Op de dag dat drie vrouwen van 50, 40 en 30 jaar hun verjaardag vieren, krijgen ze alle drie met een gebeurtenis te maken die hun leven voor altijd zal veranderen.
Sujet
Familie
Extra subject
Chicklit
Titre
Het begin van de rest van je leven
Auteur
Cathy Kelly
Traducteur
Mireille Vroege
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The year that changed everything
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2019
445 p.
ISBN
9789022587294 (paperback)

Commentaires

Op de dag dat Callie (50), Sam (40) en Ginger (30) hun verjaardag vieren, gebeurt er iets dat hun leven voor altijd zal veranderen. Callie voelt zich niet echt op haar gemak tussen al die onbekenden op haar eigen grote en dure feest en dan gaat de bel. Sam is zwanger en een week overtijd, op de ochtend van haar verjaardag breken haar vliezen. Ginger is als bruidsmeisje bij de trouwerij van haar beste vriendin en ze krijgt wel erg veel aandacht van die knappe man. Het verhaal beslaat het jaar na die belangrijke verjaardag in steeds tussen de vrouwen wisselende hoofdstukken. Het geheel is opgedeeld in vijf delen en een epiloog. Een verhaal om lekker in weg te duiken, met prettige karakters die ieder voor zich lastige problemen voor hun kiezen krijgen en daardoor waardevolle levenslessen leren.

À propos de Cathy Kelly

Cathy Kelly est un auteur irlandais né en 1966 à Belfast. Après avoir été journaliste, elle a commencé à écrire et elle a connu le succès dès son premier roman. Elle a été récompensée par le Parker Romantic Novel of the Year Award en 2001 pour son roman À la recherche du bonheur.

Œuvres

Ouvrages traduits et publiés en France:

  • 2001 : À la recherche du bonheur
  • 2004 : Avec toutes nos amitiés
  • 2005 : Entre nous soit dit
  • 2006 : Le meilleur de la vie
  • 2007 : Pour le pire et le meilleur
  • 2009 : Les secrets de Summer Street
  • 2010 : Doux remèdes pour cœurs brisés
  • 2010 : Retour à Dublin (Homecoming)

Liens externes