Dvd
Nederlands
In Galaxypark, een vakantiepark met een buitenaards tintje, werken zes jongeren als vakantiekracht. Ze krijgen te maken met nieuwe aliens, de Antra's, die de aarde willen vernietigen. Vanaf ca. 7 jaar.
Bevat
Disc 1 (Afl. 131-143)
Disc 2 (Afl. 144-156)
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2014
2 dvd-video's
Speelduur
ca. 315 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233182986

Besprekingen

Jeugdserie van Studio 100 die zich afspeelt in het vakantiepark Galaxy Park, een themapark met een buitenaards kantje. Elk jaar werken zes jongeren in het park als vakantiekracht. In dit tweede deel van het derde en laatste seizoen (2013-2014) krijgen Femke, Stef, Diderik, Paula, Mellanie en Oswald te maken met nieuwe, gevaarlijke aliens, de Antra, die de aarde willen vernietigen. Uitgezonden door Zapp. Vanaf ca. 7 jaar.

Over Soy Kroon

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door SoyKroon

Soy Kroon (Eindhoven, 18 juni 1995) is een Nederlands (musical)acteur. Kroon werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn rol als Diederik (bijnaam Didi) in de Vlaamse televisieserie Galaxy Park en zijn rol van Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden.

Biografie

Kroon is geboren in Eindhoven en is sinds 2008 actief als musical- en televisieacteur. Hij debuteerde in de musical Kruistocht in Spijkerbroek. In de jaren daarna volgden andere musicals, zoals Kruimeltje, Oorlogswinter en War Horse. Kroon kreeg vooral naamsbekendheid door zijn rol als Diederik in de Vlaamse televisieserie Galaxy Park, die hij van 2011 tot 2014 speelde.

Vervolgens was Kroon ook te zien in Nederlandse televisieprogramma's zoals Dokter Tinus. In Nederland kreeg hij naamsbekendheid door zijn rol als Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden en later …Lees verder op Wikipedia