Dvd
Nederlands
In Galaxypark, een vakantiepark met een buitenaards tintje, werken zes jongeren als vakantiekracht. Stef, die eigenlijk afkomstig is van de planeet Exo, krijgt het benauwd als er een alienjager in het park arriveert. Vanaf ca. 7 jaar.
Bevat
Disc 1 Afl. 53-65
Disc 2 Afl. 66-78
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2013
2 dvd-video's
Speelduur
330 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233168485

Besprekingen

De jeugdserie van Studio 100 speelt zich af in het vakantiepark Galaxy Park, een themapark met een buitenaards kantje. Elk jaar werken zes jongeren in het park als vakantiekracht. In dit nieuwe seizoen zijn dit weer de bekende gezichten: Femke, Stef, Didi, Paula, Mellanie en Os. Stef, die eigenlijk afkomstig is van de planeet Exo, krijgt het benauwd als er een wetenschapper in het park arriveert die gespecialiseerd is in buitenaardse wezens. Zijn vrienden helpen hem natuurlijk. De serie is Nederlands gesproken en wordt uitgezonden door Zapp. Dit derde deel bevat aflevering 53 t/m 78 van het tweede seizoen. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Over Soy Kroon

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door SoyKroon

Soy Kroon (Eindhoven, 18 juni 1995) is een Nederlands (musical)acteur. Kroon werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn rol als Diederik (bijnaam Didi) in de Vlaamse televisieserie Galaxy Park en zijn rol van Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden.

Biografie

Kroon is geboren in Eindhoven en is sinds 2008 actief als musical- en televisieacteur. Hij debuteerde in de musical Kruistocht in Spijkerbroek. In de jaren daarna volgden andere musicals, zoals Kruimeltje, Oorlogswinter en War Horse. Kroon kreeg vooral naamsbekendheid door zijn rol als Diederik in de Vlaamse televisieserie Galaxy Park, die hij van 2011 tot 2014 speelde.

Vervolgens was Kroon ook te zien in Nederlandse televisieprogramma's zoals Dokter Tinus. In Nederland kreeg hij naamsbekendheid door zijn rol als Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden en later …Lees verder op Wikipedia