Dvd
Nederlands
In Galaxypark, een vakantiepark met een buitenaards tintje, werken zes jongeren als vakantiekracht. Er gebeuren allerlei vreemde dingen als er een echte alien in het park landt.
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2012
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2011
Speelduur
ca. 340 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233159308

Besprekingen

De jeugdserie van Studio 100 speelt zich af in het vakantiepark Galaxy Park, het themapark met een buitenaards kantje. Elk jaar werken zes jongeren in het park als vakantiekracht. Dit jaar zijn dit Femke (17), Stef (17), Paula (16), Diederik (16), Mellanie (17), Os (19) en de klusjesman Ko (44). Buitenaardse aliens zijn echter van plan zes jongeren te ontvoeren om de macht op aarde over te nemen. En dan landt er ook nog een echte alien van de planeet Exo in het park, in de gedaante van een mens. Er gebeuren mysterieuze, onverklaarbare dingen en men weet niet meer wie te vertrouwen is. De jongeren gaan op onderzoek uit. De serie is Nederlands gesproken en wordt uitgezonden door Zapp. Dit pakket bevat aflevering 25 t/m 52 van het eerste seizoen. Een tweede seizoen wordt gemaakt. Voor kinderen vanaf ca. 7 jaar.

Over Soy Kroon

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door SoyKroon

Soy Kroon (Eindhoven, 18 juni 1995) is een Nederlands (musical)acteur. Kroon werd vooral bekend bij het grote publiek door zijn rol als Diederik (bijnaam Didi) in de Vlaamse televisieserie Galaxy Park en zijn rol van Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden en Nieuwe Tijden.

Biografie

Kroon is geboren in Eindhoven en is sinds 2008 actief als musical- en televisieacteur. Hij debuteerde in de musical Kruistocht in Spijkerbroek. In de jaren daarna volgden andere musicals, zoals Kruimeltje, Oorlogswinter en War Horse. Kroon kreeg vooral naamsbekendheid door zijn rol als Diederik in de Vlaamse televisieserie Galaxy Park, die hij van 2011 tot 2014 speelde.

Vervolgens was Kroon ook te zien in Nederlandse televisieprogramma's zoals Dokter Tinus. In Nederland kreeg hij naamsbekendheid door zijn rol als Sil Selmhorst in Goede tijden, slechte tijden en later …Lees verder op Wikipedia