Boek
Nederlands

Tuinieren doe je zo : handboek voor beginners (en gevorderden)

+1
Tuinieren doe je zo : handboek voor beginners (en gevorderden)
×
Tuinieren doe je zo : handboek voor beginners (en gevorderden) Tuinieren doe je zo : handboek voor beginners (en gevorderden)

Tuinieren doe je zo : handboek voor beginners (en gevorderden)

Tuinieren is in 2020 door veel mensen herontdekt en deze trend zet door. Omdat niemand met groene vingers is geboren, is een praktisch how to-tuinboek essentieel om de tuin te creëren die je voor ogen hebt. Een tuin die het hele jaar rond er weelderig bijstaat vereist basiskennis. Met dit heldere naslagwerk kunnen alle beginners – of gevorderden die meer willen weten – direct aan de slag. Begin b
Titel
Tuinieren doe je zo : handboek voor beginners (en gevorderden)
Auteur
Royal Horticultural Society
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
How to garden
Uitgever
Hilversum: Good Cook, © 2021
351 p. : ill.
ISBN
9789461432513 (hardback)

Over Royal Horticultural Society

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Nzfauna

De Royal Horticultural Society (RHS, 'Koninklijke Tuinbouwmaatschappij') is een organisatie die in 1804 werd opgericht als London Horticultural Society en verkreeg zijn huidige naam na een Royal Charter, toegekend door Prins Albert. Het is een non-profitorganisatie, die is opgericht om tuinieren en tuinbouw in het Verenigd Koninkrijk en Europa te promoten. Dit wordt gedaan met plantenshows en door vele modeltuinen die voor het publiek worden opengesteld.

De RHS heeft vier 'vlaggeschiptuinen' in Engeland: Wisley Garden nabij Wisley in Surrey, Rosemoor in Devon, Hyde Hall in Essex en Harlow Carr in North Yorkshire. De bekendste plantenshow is de jaarlijkse Chelsea Flower Show, maar er worden ook nog twee andere shows georganiseerd: Hampton Court Palace Flower Show en Tatton Park Flower Show in Cheshire.

De RHS organiseert ook de competitie Britain in Bloom. Tevens worden bepaalde personen geëerd met Victoria Medal of Honour, die wordt toegekend aan mensen…Lees verder op Wikipedia