Boek
Nederlands
De ANWB Actief gids is bedoeld voor actieve reizigers die binnen Europa op vakantie gaan en ter plekke de omgeving willen verkennen door het maken van dagtochten per fiets, te voet of met de auto. De wandel- en fietsroutes zijn voorzien van handige GPS-tracks.

Schilderachtige rivieren als de Lesse, de Lomme en de Viroin stromen door dit gebied. De grotten van Han, Rochefort en Remoucha
Titel
Ardennen
Auteur
Pythia Dekker Monique Stuut
Taal
Nederlands
Parallele titel
Ardennen
Editie
5de [herz.] dr.
Uitgever
Den Haag: ANWB Media, 2013 | Andere uitgaves
146 p. : ill.
ISBN
9789018036157 (paperback)

Besprekingen

Handzaam gidsje voor de Belgische Ardennen met zes autorondritten, achttien wandeltochten, vijf fietstochten en een kanotocht. Aan de tochten gaat een hoofdstuk met plaatsbeschrijvingen vooraf. Ze zijn redelijk gedetailleerd beschreven, ieder met een duidelijk kaartje, en veelal met kleurenfoto. Van alle wandel- en fietsroutes kunnen GPS-tracks worden gedownload. Ter afsluiting een kort ABC met praktische reis- en verblijfsinformatie en een beknopt register. Deze aantrekkelijk vormgegeven uitgave is voorzien van goede kaarten en kleine kleurenfoto's tussen de tekst. Bedoeld voor de actieve toerist die duidelijke, maar beknopte informatie wenst over wat er in deze streek te doen is. Deze herdruk is geactualiseerd. Een handig en goed uitgevoerd gidsje met afzonderlijke kleuren voor de diverse hoofdstukken. Kleine druk.