Boek
Nederlands

De collega's werken thuis : kies zelf waar, wanneer en hoe je werkt

Frank Van Massenhove (auteur), Tom Auwers (auteur), Kamagurka (illustrator)

De collega's werken thuis : kies zelf waar, wanneer en hoe je werkt

Droom je van thuiswerken of voel je je goed bij een prikklok? Medewerkers die regisseur zijn van hun leven zijn gelukkiger en presteren beter. Dat is de leidraad die Frank Van Massenhove en Tom Auwers hebben toegepast bij het transformeren van de FOD Sociale Zekerheid tot een moderne, efficiënte organisatie. Voortaan kunnen medewerkers er kiezen wanneer en waar ze werken. Thuis, aan zee, op kantoo
Titel
De collega's werken thuis : kies zelf waar, wanneer en hoe je werkt
Auteur
Frank Van Massenhove Tom Auwers
Illustrator
Kamagurka
Taal
Nederlands
Uitgever
Leuven: LannooCampus, 2012
167 p. : ill.
ISBN
9789401403375 (paperback)

Over Frank Van Massenhove

Frank Van Massenhove (Zerkegem, 1954) is een voormalig Belgisch federaal ambtenaar en voormalig voorzitter van het directiecomité Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid. Hij is met pensioen sinds 1 april 2019.

Biografie

Van Massenhove volgde humaniora in het Brugse Sint-Franciscus-Xaveriusinstituut en studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit van Gent. Hij was kabinetsadviseur van de minister van werkgelegenheid (1990-'95), kabinetschef bij Gents burgemeester Frank Beke ('95-'99) en kabinetschef minister van Sociale Zaken en Pensioenen Frank Vandenbroucke ('99-2002). Hierna werd hij voorzitter van het directiecomité FOD Sociale Zaken. In die rol werd hij in 2007 overheidsmanager van het jaar.

Op 1 september 2013 werd hij na een aanslepende federale benoemingsprocedure verkozen tot gedelegeerd bestuurder van de NMBS. Enkele dagen later besloot hij echter om de functie niet op te nemen om persoonlijke redenen.

Op 2…Lees verder op Wikipedia