E-boek
Nederlands

Mevrouw Verona daalt de heuvel af

Dimitri Verhulst (auteur)
+1
Mevrouw Verona daalt de heuvel af
×
Mevrouw Verona daalt de heuvel af Mevrouw Verona daalt de heuvel af

Mevrouw Verona daalt de heuvel af

Genre:
Op een gure winterdag daalt Mevrouw Verona de heuvel van Oucw e af, in de wetenschap dat de terugtocht voor haar fysiek niet meer haalbaar is. In het dal gaat ze bij de rivier zitten, in afwachting van haar laatste moment, aan haar voeten een trouwe hond. In een terugblik op haar leven passeren de dorpsbewoners van het afgelegen Oucw e, van Mme Lunette, de dokter die eigenlijk dierenarts is, tot R
Onderwerp
Liefde, Platteland, Ouderen
Titel
Mevrouw Verona daalt de heuvel af
Auteur
Dimitri Verhulst 1972-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Atlas Contact, 2009
1 digitaal bestand
ISBN
9789025429461
CloudLibrary
3h9vor9

Andere formaten:

Over Dimitri Verhulst

Dimitri Verhulst (Aalst, 2 oktober 1972) is een Belgische schrijver en dichter.

Bio- en bibliografie

De titel Assevrijdag uit 1992 is een eigen uitgave voor enkele vrienden en bekenden. Zijn officiële debuut was de verhalenbundel De kamer hiernaast (1999), die genomineerd werd voor de NRC-prijs. Hij publiceerde verhalen en gedichten in verschillende literaire tijdschriften, waaronder Nieuw Wereldtijdschrift, De Brakke Hond en het tijdschrift Underground, waarvan hij redacteur is.

In 2001 verscheen de roman Niets, niemand en redelijk stil, later dat jaar gevolgd door Liefde, tenzij anders vermeld. De roman De verveling van de keeper verscheen in 2002.

In 2003 publiceerde hij Problemski Hotel, dat vertaald werd in het Duits, Deens, Engels, Frans, Hebreeuws, Sloveens, Italiaans, Pools en Hongaars.

De roman De zeven laatste zinnen i…Lees verder op Wikipedia