E-boek
Nederlands

Magnus

Arjen Lubach (auteur)
Wanneer Merlijn Kaiser hoort dat er in een Zweeds pretpark vreemde uitgaven worden gedaan met zijn creditcard, besluit hij zijn koffer te pakken en amateurdetective te gaan spelen. In Amsterdam voelt hij zich al een tijdje niet meer thuis: zijn jeugdliefde Caro heeft hem ingeruild voor een singer-songwriter en het contact met zijn vrienden is verwaterd.
Titel
Magnus
Auteur
Arjen Lubach
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Podium, 2013
ISBN
9789057596520
CloudLibrary
3fmbw89

Andere formaten:

Over Arjen Lubach

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door R. van Elst

Arjen Henrik Lubach (Groningen, 22 oktober 1979) is een Nederlandse schrijver, cabaretier, televisiepresentator en muziekproducent. Hij werd vooral bekend door zijn wekelijkse programma Zondag met Lubach bij de VPRO, dat van 2014 tot 2021 uitgezonden werd.

Biografie

Lubach werd geboren in Groningen en groeide op in Lutjegast, waar hij tot zijn vijftiende jaar bleef wonen.

Zijn ouders waren beiden jurist en kwamen van buiten Groningen. Zijn vader was hoogleraar bouwrecht prof. mr. dr. Dick Lubach aan de Rijksuniversiteit Groningen. De drie zonen groeiden op buiten de dorpskern van Lutjegast. Omdat zijn familie anders dan de dorpelingen geen Gronings sprak, voelde Lubach zich een buitenstaander. Hij beschrijft zijn jongere ik als "ingewikkeld" en "binnenkind". Zijn familie was gelovig: de kinderen gingen naar de basisschool School met de Bijbel, er werd dagelijks gebeden, en er werd uit de Bijbel gelezen waarin, volgen…Lees verder op Wikipedia